Logo
  
 


Grønne områder omkring virksomheden er kundens og samarbejdspartnerens første indtryk af virksomheden samt medarbejderens daglige møde. Plantesammensætningen skal harmonere med bygningerne og stedet, belægningerne skal være praktiske og funktionelle. Grønne anlæg kan også skabe mulighed for, at personalet kan indtage frokosten i det fri. 

I samarbejde med jer finder vi frem til jeres krav, ønsker og behov og udarbejder en råskitse af de grønne anlæg. I kan få lavet en havetegning til jeres indgangsparti, terrassepartiet eller til hele matriklens udenoms arealer.

Den endelige tegning med planter og materialer samt eventuelle detailtegninger laves på Greenfacts tegnestue. Ud over at give et visuelt indtryk af det fremtidige anlæg, anvendes tegningen også som arbejdstegning og til at indhente tilbud hos anlægsgartneren.

Greenfact anbefaler at få lavet en plejeplan for jeres vedligeholdelsesvenlige grønne områder, der kan skabe grundlag for en høj vedligeholdelsesstandard, en ensartet målrettet pleje og overblik over plejeopgaverne. Med en god pleje af anlæggene får I et maksimalt udbytte af forholdene og af investeringen

Du er her: Home Ydelser Virksomheder