Logo
  
 


En forandring fra have til sanse- og rehabiliteringshave kan gøre forskellen!

Sansehaven er et sted hvor den enkelte kan finde ro og fred, hvor sanserne bliver stimuleret og pirret.  Her kan opleves de nuancer, der er karakteristiske for hver årstid med dens dufte, farver, temperaturforskelle, indtryk og eventuelle små handlinger.

Vandets rislen, vinden i bladene eller flaget på flagstangen sætter ligesom krydderurternes duft og grønkålens rimfrosne blade minderne i gang. Glæden ved at smage jordbær af egen høst eller have en forventning til hyldebærblomstens sommerlige drik kan være én af dagens gode hændelser, som der kan tales om ved middagsbordet.


 

Læs mere om sanse- og rehabiliteringshave


 


 

I sansehaven kan ses snorlige linjer eller naturens uberørte vildhed og artsrigdom. Havens forskellige rum giver mulighed for tanker og refleksion eller for socialt samvær med andre. 

I får ekstra opholdsrum i omgivelser, hvor sanserne stimuleres, hukommelsen styrkes og almentilstanden forbedres. Alle får glæde af at være udendørs i en livsfyldt hverdag.

Her skal man ikke bidrage for at nyde.

Med udgangspunkt i forskellige behov og ønsker, får I en oplevelsesrig og vedligeholdelsesvenlig have. Planter og materialer er valgt så haven vækker genkendelse og er sammensat således, at tryghed og hjemmelighed kan opfattes.

Du er her: Home Ydelser Sansehaver