Logo
  
 


Som havekonsulent rådgiver jeg om haveanlæg, deres indhold og sammensætning samt tegner haveplaner til private, offentlige institutioner og virksomheder.

Et af mine store specialer og interesse er Sansehaver - dokumentation fra udlandet viser tydeligt en række fordele  ved sanse og rehabiliteringshaverne og de positive forbedringer, der ses hos de forskellige patientgrupper eller brugere som færdes i haverne.  Læs mere her

En haveplan, anlægsplan og plejeplan kan du bestille separat eller som en samlet pakke. Hvad enten der er tale om private eller virksomheder tilbyder vi også, i samarbejde med erfarne anlægsgartner-virksomheder, en total-entreprise på jeres grønne anlæg. Plantelisten giver dig en beskrivelse af hvilke planter der anvendes i haveplanen, deres blomstringstid og evt. andre egenskaber. Plante-bestillingslisten angiver planteantal og størrelse ved indkøb.


Se eksempel på en planteliste her: Planteliste.pdf (47 KB)

Plejeplaner:
Planlagt vedligeholdelse giver det bedste udbytte af dine investeringer både på kort og længere sigt.
Plejeplaner beskriver hvornår og hvordan du kan udføre de forskellige plejeopgaver.
 
Plantekøb:
Gennem Greenfact kan du indkøbe kvalitetsplanter til konkurrencedygtige priser. Samtidig får du mulighed for personlig, faglig vejledning på jeres egen lokalitet.

Detailtegninger:
Viser i detaljer hvordan en trappe er bygget op eller hvordan det lille vandarrangement skal etableres.
Se eksempel på tegning: detail_tegning.pdf (102 KB)

Plantebestillingsliste:
Listerne kan anvendes til indhentning af priser eller tilbud fra forskellige leverandører. 

Du er her: Home Ydelser