Logo
  
 


Jeg er uddannet anlægsgartner og har de seneste mange år undervist og rådgivet grønne medarbejdere i kommuner, boligselskaber, anlægsgartnervirksomheder, kirkegårde og sygehuse. Med mine praktiske baggrunde og faglig indsigt giver min 25 års brancheerfaring mig en bred vifte af håndterlig viden og ideer, der kan anvendes til at lave lige netop jeres haveplan.

Som havekonsulent rådgiver jeg om haveanlæg, deres indhold og sammensætning samt tegner haveplaner til private, offentlige institutioner og virksomheder. Desuden underviser jeg bl.a. i emner som vedligeholdelsesvenlige haver og anlæg, vand i haven, beskæring og farlige træer.

Særlig interesse har jeg i rehabiliteringshaver - en blanding af sansehaver og terapihaver – som med et nøje udvalgt plante- og materialevalg giver havens brugere en række sanseindtryk, der virker stimulerende på krop og sjæl. Ud fra jeres ønsker og behov får I et praktisk, funktionelt og imødekommende haveanlæg, der på alle måder lever op til jeres krav.

Jeg ser hver haveplan som en ny inspirerende udfordring og glæder mig til at lave netop jeres haveplan. Aftalte tider og priser overholdes altid.


Kontakt mig gerne for uforpligtende tilbud eller gode råd

Du er her: Home Profil